İsmail Kartal, Ankaragücü maçı sonrası Livakovic’in özür dilediğini söyledi

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada kaleci Dominik Livakovic’in kendilerinden özür dilediğini belirtti.
Rakipleri MKE Ankaragücü’nün disiplinli ve mücadeleci bir ekip olduğunu vurgulayan Kartal, oyuncularının gol yollarında daha etkili olmak için çalıştıklarını söyledi. İlk yarıyı 2-1 önde kapattıklarını ve ikinci yarıda da baskılarını sürdürdüklerini ifade etti. Kartal, maç boyunca oyun üstünlüğünün kendilerinde olduğunu ve güzel mücadele sonucunda 3 puanı aldıklarını belirtti.
Oyun sistemlerinin sene başında kurulduğunu ve devam ettirildiğini dile getiren Kartal, değişikliklerin oyuncular üzerinden yapılabileceğini söyledi. Hem Dzeko hem de Batshuayi’nin iyi performans sergilediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, yoğun maç programı nedeniyle bazı oyuncuları dinlendiremediklerini ancak yüksek tempoyla oynadıkları için birçok net pozisyon bulduklarını söyledi.
Sportif Direktör Mario Branco ile maçın ardından görüştüklerini ve kadrodan ayrılması gündemde olan isimlerin henüz netleşmediğini ifade eden Kartal, duran toplar konusunda iyi olduklarını savundu.
LİVAKOVİC MAÇTAN SONRA ÖZÜR DİLEDİYerli bir santrfor arayışlarının devam ettiğini belirten Kartal, maçtan sonra kaleci Dominik Livakovic’in kendilerinden özür dilediğini açıkladı. Her futbolcunun oynamak istediğini ve bu sürecin zorlu olduğunu belirten Kartal, oyuncularla samimi bir iletişim kurduklarını ve ortak bir yol bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Yorum yapın