Sarsılmaz Teksas’ta görev yapacak: SAR9 SOCOM artık Galveston polislerinin elinde!

Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen silah üreticilerinden Sarsılmaz, Amerika’da bir ilke imza atarak yeni bir başarıya daha imza attı. Ürettiği SAR9 tabancalarıyla ABD’de iki kez yılın tabancası seçilen Sarsılmaz, bu kez de Özel Kuvvetler için tasarlanmış modeli SAR9 SOCOM modeliyle Teksas eyaletindeki polis departmanlarının resmi görev tabancası olarak envantere girdi.
Özel kuvvetlerin zorlu koşullarına dayanıklı şekilde tasarlanan ve SAR9’un sağlam DNA’sını taşıyan 9 mm’lik bu tabanca, geçtiğimiz hafta Teksas’taki Galveston Polis Departmanı’na teslim edildi. Departmandaki polisler de yeni silahlarını poligonda büyük bir heyecanla deneme fırsatı buldu.
TEKSAS POLİSLERİN YENİ GÖZDESİ “SAR9 SOCOM” OLDUSarsılmaz’ın gurur kaynağı SAR9 SOCOM, Teksas’ta polislerin yeni gözdesi oldu.
SAR9 ailesinin özel kuvvetlere yönelik üretilen üyesi olan SAR9 SOCOM, üst düzey teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. SAR9 SOCOM, Türkiye’de SAR9 SP olarak satışa sunuluyor. 
Sarsılmaz’ın, Özel Kuvvetler Komutanlığı’nın ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirip, TSK envanterine dahil ettiği SAR9 SP modeli, dayanıklılık ile hassasiyeti bir araya getiren SAR9 SOCOM modelinin de ilham kaynağı.
Sarsılmaz’ın gurur kaynağı SAR9 SOCOM, sadece güçlü bir silah olmanın ötesinde, üstün özelliklere sahip bir tabanca. SAR9 SOCOM, sadece güçlü yapısıyla değil, sunduğu özellikler ile de öne çıkıyor. SAR9 serisinin tüm başarılı özelliklerini barındıran SAR9 SOCOM, standart modellere ek olarak birçok özel donanıma da sahip.
Standart özelliklere ilave olarak 17 ve 21’lik şarjör seçenekleri, susturucu bağlantısı, pratik kullanım avantajı sunan yükseltilmiş gez ve arpacık, şarjör kılavuzu (magwell), kordon halkası, her türlü aksesuara mükemmel uyum sağlayan picatinny ray ve art arda atışlarda maksimum performansı sağlayan soğutma kanalı gibi özellikler taşıyor.

Yorum yapın