Emekliye verilen lütuf değil anasının ak sütü gibi helal hakkıdır!

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni (GYY) ve Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mustafa Kurdaş, TV5 televizyon kanalında yayınlanan, Milli Gazete yazarı Adnan Öksüz’ün sunduğu Buyrun Başlıyoruz programında, “Emekliye verilen para bir lütuf değildir: Emeklinin yıllarca çalışmasının karşılığı olan helal hakkıdır” dedi.
Kurdaş, emeklinin yıllarca çalışarak prim ödeyerek maaşını, ikramiyesini hak ettiğini belirtti. Kurdaş, iktidarın emeklilere karşı olan görevlerini yerine getirmediklerini vurguladı.
“SEN EMEKLİNİN HAKKINI RANTİYEYE VERİYORSUN”Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni ve Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mustafa Kurdaş, şunları söyledi:
“Benim emeklim bu milletin normal şartlarda el üstünde tutmamız gereken bir ücreti hak ediyor. Bu bir lütuf değildir. Emekliye verilen para bu hükümetin emekliye lütfu olmayacaktır. Emeklinin kendi hakkıdır. Helal hakkıdır. Ana sütü gibi helal hakkıdır. Haktır o. Çünkü çalışmıştır. Primini yatırmıştır. Parasını devlete önceden ödemiştir. Şimdi o ödediği parayı geri almakla ilgili bir süreci beklemektedir. Sen vermiyorsun çünkü sen emeklinin hakkını rantiyeye veriyorsun, faizciye veriyorsun, kendi çevrene veriyorsun, gösterişine veriyorsun, şatafatına veriyorsun. Ve bunlardan vazgeçmiyorsun. Kamu tasarrufuna gitmiyorsun. Biz şunlardan şunlardan şunlardan feragat edeceğiz, makam arabalarının kalitesini şu markadan şu markaya düşüreceğiz, danışman sayımızı şuradan şuraya düşüreceğiz, 3-5 maaş alan bürokrasi dönemine son vereceğiz, emeklimiz hiç merak etmesin, hak ettiğini en kısa zamanda vereceğiz demiyorsun, biz yaptığımızı yapmaya devam edeceğiz, siz kölelik yapın diyorsun. Şu yaşına gelmiş şöyle rahat bir zaman yaşayacak, ömrünün son dönemini iyi geçirmeye hayal edecek vatandaş sen geleceksin şunu yap bunu yap diye emredeceksin, lütfedeceksin, tavsiyede bulunacaksın. Bu ne biçim bir yönetim anlayışıdır.”

Yorum yapın