2024 Sıfır Araç Kampanyaları

Sıfır km araba kampanyaları 2024 ile istediğiniz model otomobile sahip olabilirsiniz. Eğer ticari bir işletmeniz varsa Citroën Berlingo Van ya da Jumper gibi ticari araç seçimi de yapabilirsiniz.
Sıfır Araç Kampanya TürleriCitroën sıfır araç kampanyaları arasında en çok tercih edilen markalardan biri. Talebiniz ister elektrikli ister ticari araç olsun; Citroën ile hayalinizdeki araca ulaşabilirsiniz. Sıfır km araba kampanyaları 2024 ile istediğiniz model otomobile sahip olabilirsiniz. Eğer ticari bir işletmeniz varsa Citroën Berlingo Van ya da Jumper gibi ticari araç seçimi de yapabilirsiniz.Sıfır araba kampanyaları arasından seçebileceğiniz birçok fazla seçenek bulunur. Bunlardan ilki sıfır faiz imkânı sunan kampanya seçenekleridir. Araç fiyatının belirli bir kısmını yüzde 0 faiz ile kredi kullanarak karşılayabilirsiniz. Bu miktar aracın modeline göre değişebilir. Bazı araçlarda 15 ay yüzde 0 kampanyası bulunur. Eğer Citroën Ami sahibi olmak isterseniz 15 ay yüzde 0 faiz ile 150 bin TL’lik kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bu şekilde dinamik ve şehirli bir Ami sahibi olabilirsiniz.
Bir diğer kampanya seçeneği ise düşük faizli kredidir. Aracın yine belirli bir kısmını mevcut piyasa koşullarından daha düşük faizli bir kredi ile karşılayabilirsiniz. Bu şekilde yüksek faizlerden etkilenmezsiniz. Düşük faizli kredi kampanyaları da modele ve model yılına göre değişebilir.
2024 Sıfır Araç Kampanyalarında Dikkat Edilmesi GerekenlerBayiden sıfır araba fiyatları markalara göre değişebilir. Ancak Citroën sıfır araç kampanyaları ile en ucuz sıfır araba modellerine ulaşabilirsiniz. 2024 model yılındaki bir C4 için 12 ay yüzde 0,99 faiz oranıyla 250 bin TL kredi kullanabilirsiniz. Eğer faiz ödemek istemezseniz 12 ay yüzde 0 faiz ile 185 bin TL kredi kullanabilirsiniz. Bu şekilde ödeyeceğiniz miktarın belirli bir kısmını düşük faiz ile ya da faizsiz karşılayabilirsiniz. Bunun seçimi tamamen ödeme seçeneklerine bağlıdır.
Sıfır araba fiyatları belirli periyotlarla değişir. bu değişimden en az etkilenmek için en doğru seçenek kampanyalardır. Bu şekilde araç bedelinin belirli bir kısmı için kredi kullanabilirsiniz. Kredinin faizleri marka ve modele göre değişse de model yılı da belirleyicidir. Bazı markalarda 2023 model yılı için farklı ve daha hesaplı kampanyalar olabilir.
Binek Araç KampanyalarıHayallerinizi süsleyen araç Citroën C3 Aircross ya da C4 olabilir. Citroën tarafından sunulan 0 araç kampanyası ile hayalinizdeki binek arabaya ulaşabilirsiniz. 2024 model bir C4 X için 250 bin TL’lik kredi kullanabilirsiniz. 12 ay yüzde 0,99 faiz seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Eğer faiz ödemek istemezseniz 185 bin TL için yüzde 0 faiz ile 12 ay seçeneğini tercih edebilirsiniz.
Ticari Araç KampanyalarıBinek araçlarda olduğu gibi ticari araçlarda da sıfır araç kampanyaları bulunur. Eğer ticari bir işletmeniz varsa ve araç değişimi yapmak istiyorsanız Citroën 0 km araç kampanyalarını değerlendirebilirsiniz. Ticari işletmeleriniz için çok yönlü ve geniş bir iç hacme sahip bir model düşünüyorsanız 300 bin TL’ye kadar yüzde 0 faiz avantajıyla 12 aylık bir kredi kullanıp Citroën Jumpy Spacetourer modelini tercih edebilirsiniz. Daha küçük bir ticari araç seçmek isterseniz sınıfında ikonik bir hâline gelen Citroën Berlingo seçeneğini düşünebilirsiniz.
Elektrikli Araç KampanyalarıCitroën binek ve ticari araçlar kadar elektrikli araçlar da geniş seçeneklere sahiptir. Eğer elektrikli bir araç tercih etmeyi planlıyorsanız Citroën %100 elektrikli Ë-C4 ve Ë-C4 X seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 300 bin TL’ye kadar 12 ay yüzde 0 faizli elektrikli sıfır araç fiyatları ile araç kampanyalarına göz atabilirsiniz.
Not: Finans kampanyaları 2024 model yılı belirli model ve versiyonlar için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Finans kampanyası ve fiyatlar belirli 2024 model yılı Citroën modellerinde
31.03.2024 tarihine kadar tüm Citroën Yetkili Satıcılarında geçerlidir.

Yorum yapın