Saadet Partisi Küçükçekmece adayını belirledi! Mustafa Kurdaş yeniden sahada

Saadet Partisi, İstanbul’da ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.
Saadet Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Milli Gazete Genel Yönetmeni olan Mustafa Kurdaş olarak gösterildi. 
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Mustafa KurdaşSaadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Daha iyi bir yaşam senin hakkın Küçükçekmece! Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız olarak belirlenen Mustafa Kurdaş’a başarılar dileriz.  Haydi Şimdi, Milli Görüş Belediyeciliği!” denildi. 
Daha iyi bir yaşam senin hakkın Küçükçekmece!Küçükçekmece Belediye Başkan Adayımız olarak belirlenen Mustafa Kurdaş’a başarılar dileriz. Haydi Şimdi, Milli Görüş Belediyeciliği! pic.twitter.com/biNwBEz16i
— Saadet İstanbul (@SaadetIstanbul) February 15, 2024
Yazıcı: Adayımıza ve teşkilatımıza başarılar dilerimSaadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamada, “Mustafa Kurdaş, Küçükçekmece’ye hayırlı olsun! Küçükçekmece’yi Milli Görüş Belediyeciliği ile; hizmet, güvenli sokaklar ve doğru yapılaşma ile tanıştırarak hak ettiği yere taşıyacağız. Adayımıza ve teşkilatımıza başarılar dilerim. Haydi Bismillah!” ifadelerini kullandı. 
Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de Küçükçekmece Belediye Başkan adayı olmuştu. 
Kurdaş, 2019 yerel seçimlerini yüzde 1,55 oy oranıyla üçüncü olarak tamamlamıştı.
Mustafa Kurdaş kimdir?

Yorum yapın