Galatasaray’da Fernando Muslera için karar anı: Gidecek mi kalacak mı?

Bu sezon yapılan trasnferler doğrultusunda gerek Avrupa’da gerekse Süper Lig’de yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray’da son dönemlerdeki gündem sözleşmesi sona erecek olan futbolcular olarak öne çıktı.
Bu isimlerin başında ise sarı kırmızılılarda efsaneleşen ve 13 sezondur kaleyi koruyan Fernando Muslera geliyor. Takıma 2011’de katılan Uruguaylı file bekçisinin sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
TEKLİF BEKLİYORSarı kırmızılı kurmaylar, Uruguaylı eldivenin kapısını henüz yeni bir kontratla çalmazken yoluna Türkiye’de devam etmek isteyen 37 yaşındaki Muslera da teklif bekliyor.
İNDİRİMLİ 1 YILLIK SÖZLEŞME Önümüzdeki günlerde görüşmelerin başlaması beklenirken sarı kırmızılı yönetim ve teknik heyetin bu konuda henüz adım atmadı.
Fernando Muslera’ya 1 yıllık kontrat önerilecek. Galatasaray yönetimi, 2.5 milyon euro kazanan Muslera’dan ayrıca ciddi bir indirim de talep edecek.
GALATASARAY KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU37 yaşındaki Muslera, 492 kez forma giydiği Galatasaray’da toplamda 15 kupa kazanmayı başardı.

Yorum yapın