Erman Toroğlu’ndan Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz’a ağır eleştiri: “1-2 hafta sonra ayvayı yer”

Galatasaray, 25. hafta karşılaşmasında taraftarı önünde Başakşehir’i 2-0’la geçerken, sarı kırmızılıların genç futbolcusu Barış Alper Yılmaz da üst üste üçüncü maçında da gol bularak son haftalardaki yükselişini devam ettirdi. Spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor’daki yayında, Barış Alper’in performansına övgülerde bulunurken, gerginlik yaşanan bir pozisyon sonrasında genç futbolcuya eleştirilerde bulundu.
Toroğlu, son haftalarda eleştirilerin odağındaki Kerem Aktürkoğlu ile görüşlerini açıklarken, Kerem’in seyirci ile yaşadığı diyalog için “Seyirciyle uğraşma abi… Ben sakatlandığına inanmıyorum. Çıktığına inanıyorum. Burası anaokulu değil. Senin seyirciyle meyirciyle işin olmamalı” eleştirilerinde bulundu.
Ünlü yorumcu, daha sonra genç yıldız adayı Barış Alper Yılmaz’ın, Başakşehirli bir futbolcuyla yaşadığı gerilim hakkında konuştu. Toroğlu, “Hiç gereksiz yere fedai gibi aradan çıkıp rakip topçuya posta atmaya falan kalkıyor. Altını çizerek söylüyorum 1-2 hafta sonra ayvayı yer. Yapma, daha yeni çıkıyorsun. Yarın bir gün birine çatarsın rakip veya hakem yanarsın. 3 maç 4 maç oynamazsın özür dilersin.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapın