Sacha Boey’e yeni teknik direktör: Bayern Münih’te Thomas Tuchel’in yerine efsane isim

Bundeslia’da son olarak Lider Bayer Leverkusen’e 3-0’lık skor ve ekisiz bişr futbolla mağlup olan Bayern’münih’te teknik direktör Tuchel gönderilme noktasına geldi. Oynan 21 maçın ardından lider Leverkusen’in 5 puan gerisine düşülmesiyle beraber teknik direktör Thomas Tuchel’in ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
İŞTE SACHA BOEY’İN YENİ HOCASISon yıllarda alışık olmadığı şekilde ligde başarısız sonuçlar elde eden Bavyera ekibinde gündeme Jose Mourinho geldi. Son olarak Serie A’da Roma’yı çalıştıran Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun yeni adresi Bayern Münih oluyor.
MOURINHO RESMEN TAKIMIN BAŞINA GEÇİYORAlman basını, son olarak ligde Bayer Leverkusen’e karşı silik bir oyunla alınan ağır mağlubiyet sonrası Thomas Tuchel’in biletinin kesildiğini aktardı.
Haberin detayında, gündeme Jose Mourinho’nun geldiği ve Mourinho’nun da Bayern’in teklifine sıcak baktığı belirtildi.
ALMANCA ÖĞRENMEYE DE BAŞLADIPortekizli teknik direktör Jose Mourinho, Bayern Münih ile yapılan görüşmelerin ardından Almanca öğrenmeye de başladı. Thomas Tuchel ile kısa zaman içerisinde  yolların ayrılacağı, sonrasında takımın başına Jose Mourinho’nun getirileceği ifade edildi.

Yorum yapın