Galatasaray Barış Alper Yılmaz’ın bonservisini belirledi: En az 10 katı

Süper Lig’de Şampiyonluk mücadelesi her geçen hafta daha da kızışırken Galatasaray’da son haftalarda gösterdiği performansla büyük beğeni kazanan Barış Alper Yılmaz son haftalara damga vuruyor.
Teknik direktörü Okan Buruk’un hangi bölgede şans verirse versin üst düzey bir performans sergilediği genç futbolcu için transfer haberleri ayyuka çıkmaya başladı.
Yıldız futbolcunun adı birçok Avrupa deviyle anılmaya başlarken, Galatasaray’ın Barış Alper Yılmaz’ın bonservisini belirledi.
EN AZ 20 MİLYON EURO BEKLENİYORSabah’ın haberine göre Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için en az 20 milyon euro talep ediyor.
Barış Alper Yılmaz 2021-2022 sezonunda Keçiörengücü’nden Galatasaray’a 2.10 milyon euro bedelle transfer olurken hedeflenen bonservis bedeline satılabilirse  Galatasaray’ın Barış Alper Yılmaz’ı transfer ettiği rakamın yaklaşık 10 katına satmış olacak.
BARIŞ ALPER YILMAZ’IN SEZON İSTATİSTİKLERİBaşarılı futbolcu bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 38 maça çıkarken bu karşılaşmalarda, 4 gol ve 5 asistlik skor katkısı üretti.
Galatasaray ile 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan Barış Alper Yılmaz’ın sonraki satışın yüzde 20’si Ankara Keçiörengücü’ne verilecek

Yorum yapın