Eyüpspor’da Arda Turan’dan büyük sürpriz! Artık 10 TL!

Eyüpspor Trendyol 1. Lig’de genç teknik direktör Arda Turan’la önderliğinde  yoluna dolu dizgin devam ediyor. Arda Turan şampiyonluk yarışına devam ederken  flaş bir gelişme yaşandı.  Arda Turan’ın isteği üzerine Eflatun-sarılılar,  sürpriz bir karara imza attı.
EYÜPSPOR ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYORGenç teknik direktör Arda Turan kariyerinin ilk deneyiminde geçtiğimiz sezon son  haftalarında başına geçtiği Eyüpsporla ligi 6. basmakta bitirmiş ve play-off maçlarında elenmişti. Bu sezona yaptığı trasnferler ile daha güçlü başlayan yaptığı Eyüpspor, Trendyol 1. Lig’de fırtınalar estirmeye devam ediyor. 21 haftanın geride kaldığı ligde zirvede yer alan ve emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Arda Turan’ın ekibi, sergilediği oyunla alkış topluyor.
TRİBÜNLER GENELDE BOŞBu sezon ligde şampiyonluğu hedefleyen Eyüpspor’da sürpriz bir karar alındı. Eflatun-sarılılar, teknik direktör Arda Turan’ın isteği yönünde  ligin kalan maçlar için bilet fiyatlarını 10 TL olarak belirledi. Eyüpsporlu futbolcular genellikle  boş tribünlere oynarken  Arda Turan, bu hamleyle futbolcularını motive etmek istiyor. MAÇ BAŞI PUAN ORTALAMASI DİKKAT ÇEKTİArda Turan, bu sezon Eyüpspor’un başında şu ana kadar 22 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalardan 17 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 37 yaşındaki genç çalıştırıcı, bu sonuçlarla maç başına 2.36 puan ortalaması yakaladı.

Yorum yapın