Real Madrid Girona’yı ağırlıyor: Arda Güler kadroya alındı mı? Maç ne zaman hangi kanalda?

Sezon başında  Fenerbahçe’den 20 milyon Euro ve bonuslar karşılığında İspanyol devi Real Madrid’in yolunu tutan Arda Güler, yaşadığı sakatlıkların ardından son haftalarda maç adrolarına dahil olsa da pek fazla forma şansı bulamıyor. İspanya LaLiga’da 58 puanla zirvede bulunan Real Madrid, bu hafta kritik bir karşılaşma oynanacak. Eflatun beyazlılar, 56 puanla ikinci sırada yer alan Girona’yı ağırlayacak.
Diğer yandan milli futbolcu Arda Güler’in bu maçtın kadrosunda yer alıp almayacağı merak edilirken Real Madrid, zorlu maçın kadrosunu açıkladı. Teknik direktör Carlo Anceloti’nin kararıyla 18 Yaşındaki genç yıldız Arda Güler bu kritik karşılaşmanın kadrosuna kendine yer buldu.
MAÇ KADROSUNDA KİMLER VA?Lunin, Kepa, Diego Pineiro, Carvajal, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Rüdiger, F. Mendy, Jacobo, Bellingham, Kroos, Modric, Camavinga, Valverde, Tchouameni, D. Ceballos, Arda Güler, Vini Jr., Rodrygo, Joselu, Brahim.
MAÇ NE ZAMAN HANGİ KANALDA?Real Madrid’in Girona’yı ağırlayacağı maç yarın TSİ 20:30’da başlayacak ve bu maş S Sports ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

Yorum yapın