İslam Memiş’ten altın yatırımcısına yeni öneri: ‘Çeyrek, yarım ve tam almayın’

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş artışını sürdüren gram altına ilişkin yatırımcılara yeni uyarılarda bulundu. “Gram altın, ocakta sakin bir seyirde işlemler gerçekleştirdi. Kapalıçarşı’da gram altın 2 bin 50-2 bin 70 lira aralığında oyalanıyor.” diyerek piyasadaki son durumu özetleyen Memiş, ” Bugün 2 bin 70 lira seviyesinde ancak yakında 2 bin 90 lirayı test edebilir. Bu yıl ki hedefim malum 3 bin lira seviyesi.” görüşünü savunarak 2024 sonu tahminini açıklamış oldu. 
‘YARIM VE TAM ALTIN ALMAYIN’Öte yandan İslam Memiş, çeyrek, yarım ve tam altın yerine çekili altın alma tavsiyesinde bulunan İslam Memiş şunları söyledi:
“Toparlayacak olursam, bugünlerde çeyrek, yarım ve tam altın almayın. Çünkü işçilikli. Zarar ediyorsunuz aldığınızda. Çekili altın (makasla kesilen astar altın) en uygunu. Konuşacak, yazacak çok şey var ama şimdilik susuyorum, sessizce izliyorum. Ama az kaldı. Bu film bir yerde kopacak. Her yıl uyarı, her yıl uyarı olmuyor. Vatandaşı ve esnafı koyun yerine koyanlar bir gün hesap verecek. O gün çok uzak değil!!!”

Yorum yapın