Ilgaz Dağı’nda yarıyıl tatili yoğunluğu baladı

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı’ndaki Yurduntepe Kayak Merkezi, yarı yıl tatilinin başlamasıyla birlikte kayak severlerden yoğun ilgi görüyor. Ziyaretçiler, 2 bin metre yükseklikteki pistte, dağın doğal güzellikleri arasında kayak ve snowboard yapmanın keyfini çıkarıyor. Ayrıca, kızakla kayma imkanı da sunan Yurduntepe, küçük ziyaretçilere eğlenceli kış tatili fırsatı sağlıyor.
Yaklaşık 6 kilometrelik pistiyle dikkat çeken Yurduntepe, ziyaretçilerine unutulmaz bir kış deneyimi yaşatıyor. Ziyaretçiler, doğanın içinde halay çekip oyunlar oynayarak eğlenceli anlar geçirirken, çocuklar kızakla kaymanın keyfini sürüyor.
Kastamonu Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Yurduntepe Kayak Merkezi’nin bölgenin önemli bir turistik tesisi olduğunu belirterek, burada vatandaşların çocuklarıyla keyifli vakit geçirebileceğini ifade etti. Ilgaz Dağı’nın doğal güzellikleriyle çevrili bu tesislerde, sosyal açıdan zengin bir zaman geçirmenin mümkün olduğunu vurgulayan Kubalı, bölgedeki diğer turistik tesisleri de önererek Ilgaz’a ziyaretçi çağrısında bulundu.
Ilgaz’a hafta sonları sosyal faaliyetler için gelen bir ziyaretçi olan Metin Yüzgüleç ise, Ilgaz’ın doğal güzellikleri ve zengin aktivite seçenekleriyle hafta sonlarını değerlendirmekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Yüzgüleç, Ilgaz’ın bu hafta sonu daha da yoğun olduğunu belirterek, doğa ile iç içe keyifli anlar yaşadıklarını ifade etti.

Yorum yapın