İş insanı İsmet Yıldırım yaptığı yardımlarla gönülleri fethediyor

 Geçtiğimiz yıllarda da yaptığı sosyal yardımlarla gündeme gelen iş insanı İsmet Yıldırım yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi özellikle çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor.
Konu hakkında kısa bir açıklama yapan iş insanı İsmet Yıldırım “Çok sevdiğim bir söz vardır. ‘Çocuk gülerse dünya güler’ bende bu sloganı kendime misyon edindim. Özellikle çocuklarımızın eğitimlerine destek amacı ile çıktığım bu yolda birçok çocuğumuza başta burs olmak üzere, kıyafet, oyuncak ve özellikle çocuklarımızın ihtiyacına yönelik hediyelerle onları mutlu etmeye çalıştım.” dedi.
 Açıklamalarına devam eden iş insanı İsmet Yıldırım “Ramazan ayı gelmesi münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolileri ulaştırmaya başladık. Zor hayat koşulları altındaki bu vatandaşlarımıza destek olmak için elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Ramazan ayının ilk gününden bugüne kadar yüzlerce aileye yaklaşık ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı kolilerini vakıflar ve dernekler vasıtasıyla ulaştırdık” diyerek açıklamasını tamamladı.
 

Yorum yapın