Arda Güler yüzünden mi kovuldu? Real Madrid’in eski kulüp doktoru sonunda açıkladı

Bu sezonun başında Fenerbahçe’den dünya devi Real Madrid’e 20 milyon euro bedelle transfer olan genç futbolcu büyük bir şanssızlık yaşadı.
Real Madrid kariyerine istediği gibi başlayamayan Arda, üst üste 3 defa sakatlık geçirmiş ve formasından çok uzun bir süre uzak kalmıştı. Uzun ve meşakkatli bir tedavinin adından ilk maçına İspanya Kral Kupası’nda oynanan Arandina karşısında çıkan Arda, bu maçta çok iyi performans sergilerken frikikten kaleye gönderdiği bir şutu da direkten dönmüştü.
Daha sonraki süreçte çok az şans bulan Arda Güler için teknik direktör Carlo Ancelotti birçok kez sabır uyarısında  bulunmuştu. Henüz istediği süreleri alamayan Milli yıldızımız antrenmanlarda hocası Carlo Anvcelotti’nin ve takım arkadaşlarının ağzını açık bırakmaya devam ederken aldığı süreleri de verimli kullanmaya başladı.
REAL MADRI’İN KULÜP DOKTORU ARDA GÜLER YÜZÜNDEN Mİ GÖNDERİLDİ?Milli futbolcumuz transfer olduğunda Real Madrid’in sağlık hizmetlerinin başındayken, Arda Güler’in üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından görevden alınan Nico Mihic, uzun bir sessizliğin ardından ayrılık sürecine dair açıklamalarda bulundu.
Daha önce  İspanyol basınında çıkan haberlere göre, Real Madrid kulüp doktorunu Arda Güler’in sakatlıkları yüzünden gönderdi. Uzun bir süre konuşan Nico Mihic, Relevo’ya verdiği röportajda, Arda Güler’le olan ilişkisinin mükemmel olduğunu ve onu çok sevdiğini dile belirterek, genç futbolcunun sakatlıklarıyla ilgisinin olmadığını açıkladı.
 “ONU GERÇEKTEN SEVİYORUM”Mihic, “Arda Güler’le aramızda mükemmel bir ilişki var, onu gerçekten seviyorum. Sürekli iletişim halindeyiz. Benim kulüpten ayrılışımın, onun performansıyla hiçbir ilgisi yoktu. Real Madrid’den ayrılışımız birkaç ay öncesinde karşılıklı anlaşarak gerçekleşti. Basında yer alan haberlerin doğru olmadığını belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.
Nico Mihic, Real Madrid’in sağlık hizmetlerinin başında olmasa da hala kulüp için çalışmalarına devam ettiğini de ekledi.

Yorum yapın