Yozgat’ta emniyet ve jandarmaya araç takviyesi

Yozgat Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen törene Vali Mehmet Ali Özkan ile birlikte TESKOMB Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, Milletvekili Süleyman Şahan, emniyet ve jandarma personeli ile bazı bürokratlar da katıldı. Yozgat Emniyet Müdürü Recep Tecimer, törende yaptığı konuşmada, Emniyet Müdürlüğü emrinde 266 aracın bulunduğunu, yeni araçların hizmete alınması ile eski olan araçların zaman içerisinde hizmetten çıkarılacağını söyledi. Tecimer, şöyle dedi:
“İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizin mevcut huzur ortamının devamının sağlanması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin temini için mesai mevhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat görev yapmaktayız. Başta uyuşturucu, organize, terör, yasa dışı göç ve asayiş olmak üzere her türlü suç ve suçluyla mücadelemizi geçmişte olduğu gibi bugün de kararlılıkla sürdürmekteyiz. Bu amaç doğrultusunda da bugün müdürlüğümüzün merkez ve ilçelerimizde görev yapan 266 araçlık filosunun sıfır kilometre yüksek donanımlı 47 araç ile yenilenmesinin ve güçlenmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni araçlarımız il merkezi ve 13 ilçemizde trafik ve asayiş hizmetlerinde görev yapacak, şehrimizin huzur ve güvenin sağlanmasında bize de çok büyük katkılar sunacaktır.”
“47 aracı çok yakında da bu sayı 53’e ulaşacak”Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan da, yeni araç sayısının önümüzdeki günlerde artacağını vurgulayarak, “47 araç çok yakında 53’e ulaşacak. 53 aracı Yozgat’ımızın huzuru için mahallemize, sokağımıza, köyümüze söz yerindeyse Yozgat’ımızın her köşesine ulaşmak, ulaştırmak, her biri bir karakol olmak üzere uğurlayacağız. Bu araçlar sokaklarımızda, mahallemizde, kırsalımızda, köyümüzde, kentimizde şehrimizin her köşesinde her yanlışın karşısında devlet olacak, devlet gibi duracaklar” diye konuştu.
Konuşmaların ardından dualar okundu, araçların anahtarları güvenlik personeline teslim edildi. Araçlar, siren çalarak konvoy halinde şehir merkezinde tur attı.

Yorum yapın