Şehadetin kutlu olsun

Hamas lideri Yahya Sinvar, Siyonist teröristlerle girdiği çatışmada şehit oldu. Hamas lideri İsmail Haniye’nin şehadeti sonrasında ağustos ayında Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı seçilen Yahya Sinvar, Gazze’nin güneyinde düzenlenen İşgalci İsrail saldırıda düşmanla çatışarak şehadete ulaştı. 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hamas lideri Yahya Sinvar’ın şehadetine ilişkin açıklama yaptı. Karamollaoğlu açıklamasında, hayatını Filistin’in bağımsızlığına adayan Sinvar’ın mücadelesinin miras kalacağını ifade ederek, “Hamas lideri Yahya Sinvar’ın Siyonist teröristlerle girilen bir çatışma sonucu şehit olduğunu derin bir teessürle öğrendim. Hayatını Filistin’in bağımsızlığına adayan Sinvar’ın cesareti ve kararlılığı, bu dava uğruna mücadele eden herkese miras olarak kalacaktır” dedi.
ŞEHADETİ İSLAM ÜLKELERİNİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNE VESİLE OLSUNKaramollaoğlu şöyle devam etti: “Bu şehadetin tüm İslam ülkelerinin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum. Hamas yönetimine ve Filistin halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, makamı âlî olsun.”

Yorum yapın