Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Çağrıcı: İhtiyaçlar karşılanmıyor ama konserlere devam

Geçtiğimiz aylarda uygulanmaya konulan tasarruf tedbirleri kapsamında kamuda birçok alanda tasarruf uygulamaları sürdürülüyor. Sürdürülen uygulamalar birçok alanda mağduriyete de neden oluyor. En son olarak tasarruf tedbirleri sebep gösterilerek okullarda temizlik hizmetlerinde kısıtlamaya gidilmişti.
Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı ise uygulamadaki çarpıklıklara dikkat çekerek, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sürdürdüğü festivallere tepki gösterdi.
TASARRUF TEDBİRLERİ SÜRERKEN MİLYONLARCA LİRA KONSERLERE HARCANACAKKültür ve Turizm Bakanlığı’nın600 farklı noktada gerçekleştireceği festivale dikkat çeken Çağrıcı, önümüzdeki hafta içerisinde Ankara’da 22 adet ücretsiz konser düzenleneceğini belirtti.
Çağrıcı, tasarruf tedbirleri adı altında birçok alanda kısıtlamaya gidildiğini anımsatarak, “Tasarruf tedbirleri adı altında devlet okullarının ek personel ve materyal gibi bir takım temel ihtiyaçları dahi karşılanmıyorken devlet bütçesinden milyonlarca lira harcamayla ücretsiz konserler yapılması hangi akla mantığa sığmaktadır? Bu olay ile devlet işleyişinde keyfiliğin, tutarsızlığın ve işgüzarlığın zirve yapmış olduğunu bir kez daha görmüş olduk” dedi.

Yorum yapın