Cansuyu, eğitim ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

 Üç gün süren toplantılarda Cansuyu yönetim kurulu üyeleri, temsilciler ile kurban organizasyonuna katılan gönüllüler çalışmalarını anlattı. Toplantılarda sorunlar, öneriler ve çözüm yolları konuşuldu. Son dönemlerde yapılan faaliyetlerin ortaya konmasında sorunların sıfır seviyelerinde olduğu, bundan sonra da olmaması için yeni önlemler alınması konuşuldu.
YÜRÜYÜŞÜMÜZE, MİLLİ GÖRÜŞ’TEN SAPMADAN DEVAM EDECEĞİZToplantıda temsilciler, çalışanlar ve gönüllülere konuşan Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, 20 yıldır birçok merhaleden geçtiklerini belirterek, “Cansuyu Derneği’nin Türkiye’nin en büyük yardım derneklerinden biri haline geldi. Geldiğimiz nokta Cansuyu Derneği olarak Millî Görüş camiamızın yüz akı bir teşkilat olduğumuzu ortaya koymaktadır. 20 yıl önce cennetmekân Erbakan Hoca2mız tarafından bize tevdi edilmesinin sonrasında bu işin ne kadar zor ve çetin olduğunu bilerek kabul ettik. O günden bugüne kadar hocamızın bize öğrettiği ve önümüze rota olarak çizdiği Millî Görüş’ün temel esaslarından bir milim sapmadan bugüne kadar geldik. İnşallah bundan sonra da yürüyüşümüze aynı titizlikle, aynı kararlılıkla bir milim sapmadan devam ereceğiz” şeklinde konuştu.
DÜNYADA SES YOK… GAZZE’DE YARDIMLARIMIZ SÜRÜYORTürkiye ve dünya çok kötü bir dönemden geçildiğini hatırlatan Köylü, Gazze’de yaşananlara dikkat çekerek, “Hepimizin içini yakan, gönlümüzü kanatan ve bizi perişan eden bir dönem yaşıyoruz. Bu dönemde Filistinli kardeşlerimiz orada kınalı kuzular gibi katledilmektedir. O çocuklar analarının kucaklarında, kundaktaki bebekler hunharca katlediliyorlar, şehit ediliyorlar. Ancak dünyada tık yok, ses yok. Siyonizm’in bütün dünyayı esir aldığını, dünya üzerinde bütün teşkilatlarını oturttuğunu görüyoruz” şeklinde konuştu. Olayların başladığı 7 Ekim’den itibaren Cansuyu Derneği’nin Gazze’nin içerisinde yardım faaliyetlerine başladığını da kaydeden Köylü, her gün bölgede 4 bin kişiye sıcak yemek ve çeşitli gıda ürünleri dağıttıklarını kaydetti.

Yorum yapın