Rıza Çalımbay’ın yeni adresi belli oluyor: O takıma sıcak bakıyor

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Beşiktaş sezon içerisinde 4 teknik direktörle çalışırken Rıza Çalımbay da siyah beyazlılarla kısa bir dönem geçirmişti. Buna göre Burak yılmaz Sonrası Beşiktaş’ın başına geçen Çalımbay 7 maça çıkarken, 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle 1,43 puan ortalaması yakaladı.
Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay yep yeni bir maceraya hazırlanıyor. Kariyerinde son olarak Beşiktaş’ı kısa bir dönem çalıştıran Çalımbay’ın yeni takımı belli oluyor. buna göre Rıza Çalımbay, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez milli takım çalıştırabilir.
AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI İDDİALARI  VARDeneyimli teknik adamın ismi bir süredir Azerbaycan Milli Takımı’yla anılıyordu. Tecrübeli çalıştırıcı söz konusu iddialarla ilgili samimi açıklamalar yaptı.
Sabah’a konuşan Rıza Çalımbay, Azerbaycan Milli Takımı teknik direktörlük görevi için adının geçtiğini duyduğunu ifade etti. 
Henüz resmi teklif almadığını aktaran Çalımbay, “Azerbaycan Milli Takımı’ndan resmi bir teklif gelmedi ancak teknik direktörlük görevi için adımın geçtiğini duyuyorum” diye konuştu.
Çalımbay, birkaç gün içinde kendisini arayacaklarını düşündüğünü dile getirirken  “Teklif gelmesi halinde Azerbaycan Milli Takımı’nda görev yapmaya sıcak bakarım” dedi.
RIZA ÇALIMBAY KARİYERİNDE HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI?Rıza Çalımbay, teknik direktörlük kariyerine Göztepe’de başlarken sırasıyla Denizlispor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Ankaraspor, Eskişehirspor, Sivasspor, Mersin İdmanyurdu, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspor ve Konyaspor gibi takımların başında görev yaptı.
Rıza Çalımbay, Sivasspor ile 2021-22 sezonunda Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

Yorum yapın