Abdülkerim Durmaz’dan canlı yayında çifte standart! Fenerbahçe’ye farklı Beşiktaş’a farklı yorum

Süper Lig’de sezonun sonuna doğru yaklaşılırken şampiyonluk mücadelesi nefes kesiyor. Bu doğrultuda son olarak 30. haftada oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ve Kasımpaşa-Galatasaray mücadelesi nefes kesti.
Sarı kırmızılılar deplasmanda 3-2 geriye düştüğü maçta kiralık golcüsü Carlos Vinicius’un golüyle maçı 4-3 kazanırken liderliğini devam ettirdi.
Zirve mücadelesinin diğer tarafındaysa derbi heyecanı yaşandı. Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin Papara Parkt’ta karşılaştığı maçı İsmail Kartal’ın öğrencileri 3-2 kazanırken rakibi Galatasaray’ı takibi sürdürdü.
Bu maçta saha içinde oynanan oyundan çok maç sonunda yaşanan olaylar konuşuldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya bir taraftar atlarken Fenerbahçeli futbolcuların olduğu alana doğru koşmaya başladı. Sarı lacivertli futbolcuların da karşılık vermesiyle yumruklu tekmeli kavga çıktı. 
Daha sonra olaya teknik ekiplerin ve daha fazla taraftarın dahil olmasıyla saha adeta savaş alanına döndü. 
Yaşanan bu olaylar Dünyada yankı uyandırırken ulusal ve uluslararası medyada çokça konuşuldu.
Daha önce Beşiktaş’ın oynadığı bir karşılaşmada da aynı tarza olay yaşanırken ünlü yorumcu Abdülkerim Durmaz’ın Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın maçalarında yaşanan aynı tarzdaki olaylara farklı yorumu çok konuşuldu.
Abdülkerim Durmaz, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında “İş kopmuş Kavgada yumruk sayısı sayılmaz” gibi ifadelerle futbolcuların yaptığı hareketin doğru olduğunu savunurken Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasında taraftarı etkisiz hale getiren ve 1 maç ceza alan Josef için  “Futbolcu biraz bu işin dışında kalmalı Oyuncu da sahaya seyirci girdi diye seyirciyi pata küte dalamaz”  ifadelerini kullandı.

Yorum yapın