Galatasaray Avrupa Ligi rövanşında Sparta Prag deplasmanına çıkıyor: İşte muhtemel 11’ler

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde eden Galatasaray 3 ön eleme turunu da geçti ve Şampiyonlar Ligi’nde adını gruplara yazdırdı. Sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi A grubunda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag’la eşleşirken grubunu 5 puanla 3. sırada bitirerek Avrupa Ligi’ne kalma hakkı elde etti.
Avrupa Ligi son 16 play-off turunda ise Çekya’dan Sparta Prag ile eşleşen Galatasaray, ilk maçı sahasında 3-2’lik skorla kazanarak rövanş öncesi umutlarını korudu.
Bu maçın rövanşında ise Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak sarı kırmızılı temsilcimiz hazırlıklarını tamamlamak üzere
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında yarın deplasmanda Çekya’nın Sparta Prag ekibiyle karşı karşıya gelecek.
Bu kritik müsabaka başkent Prag’daki Letna Stadı’nda TSİ 23.00’te başlayacak. Futbolseverler,  Sparta Prag – Galatasaray maçını  Exxen platformundan izleyebilecek. Maçta düdük çalacak hakem ise Anthony Taylor oldu. Taylor’ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak.
MUHTEMEL 11’LERGalatasaray: Muslera, Kaan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Berkan, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.
Sparta Prag: Vindahl, Vitik, Sorensen, Krejci, Birmancevic, Karabec, Kuchta, Preciado, Laçi, Kairinen, Rynes.

Yorum yapın