Carlo Ancelotti Arda Güler için bir kez daha sabır istedi: “Çocuk daha 18 yaşında”

İspanya La Liga’da şampiyonluk yarışı veren Real Madrid’in Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, La Liga’nın 23. haftasında yarın  oynayacakları Getafe karşılaşması öncesi basın toplantısında konuştu.
ARDA GÜLER İLE İLGİLİ SORULARI YANITLADITecrübeli teknik direktör, gazetecilerin  Arda Güler ile ilgili sorularını cevaplarkenn açıklamalarındaki ‘Türkiye’ vurgusu dikkat çekti.
LİGDE İKİNCİ Eflatun beyazlılar, La Liga’nın 20. haftasında 1 Şubat’ta Getafe ile deplasmanda karşılaşacak. Yarın gece saat 23.00’te oynanacak maçta iki millî futbolcu Enes Ünal ile Arda Güler birbirlerine rakip olacak. Real Madrid bu maç öncesinde ligde 54 puanla Girona’nın arkasında ikinci sırada bulunuyor. Getafe ise 29 puanla 10. sırada bulunuyor.
“GELİŞİMİ ÇOK İYİ İLERLİYOR”Düzenlenen asın toplantısında gazetecilerden gelen Arda Güler sorularını cevaplandıran Ancelotti, “Arda’nın gelişimi çok iyi ilerliyor. Her geçen gün daha iyi oluyor ve tempoya alışıyor. Elbette dakikalar alacak ama sabır gerekli. Arda’nın üzerinde baskı olduğunu anlıyorum. Türkiye onu Real Madrid için oynarken görmek istiyor ama çocuk daha 18 yaşında” dedi.
ARDA İÇİN SABIR İSTEDİCarlo Ancelotti, Arda Güler için ‘sabır’ isterken Arda bir yandan da antrenmanlarda hünerlerini sergilemeye ve takım arkadaşlarını etkilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günkü antrenmanda Fenerbahçe’nin eski yıldızı ile Luka Modric arasında ilginç anların yaşandığı ortaya çıkmıştı. Kulübü yakından takip eden Defensa Central’de yer alan habere göre idmanda Luka Modric’in, bir pozisyonda Arda Güler’i savunmak zorunda kaldığı ve Arda’dan çalım yedikten sonra çok öfkelendiği aktarılmıştı.

Yorum yapın