Galatasaray Gaziantep FK’yı ağırlıyor: Maç saat kaçta, hangi kanalda? İşte Muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’in 23. haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Şampiyonluk yolunda yara almak istemeyen Galatasaray, sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek
FENERBAHÇE’NİN HEMEN ARDINDA BULUNUYOR
sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de çıktığı 22 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayarak 57 puan topladı. Fenerbahçe’nin aynı puanla liderlik koltuğunda oturduğu ligde Galatasaray, averajla ikinci sırada bulunuyor.
GAZİANTEP FK KÜME DÜŞME HATTININ HEMEN ÜZERİNDEKonuk ekip ise Gaziantep FK ise ligde oynadığı maçların 6’sını kazanırken, 5’inde berabere kaldı ve 11’ini kaybı yaşadı. Gaziantep temsilcisi, topladığı 23 puanla 23. haftaya 15. sırada başladı.
İLK MAÇI GALATASARAY KAZANDIGalatasaray, iki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı 3-0 kazanmıştı.
Muhtemel ilk 11Muslera, Barış, Nelsson, Sanchez, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi
4 ÖNEMLİ EKSİKGalatasaray’da 4 oyuncu , Gaziantep FK maçının kadrosunda bulunmuyor.
Galatasaray’da geçirdiği ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira, sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakcı ile Afrika Uluslar Kupası’na giden Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, bu maçta yer almayacak.
2 İSİM KART SINIRINDAGalatasaray’da Davinson Sanchez ve Kerem Aktürkoğlu da Samsunspor  karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
GALATASARAY – GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA?Bu kritik müsabaka RAMS Park’ta bugün yapılacak ve saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada hakem Arda Kardeşler düdük çalacak. Galatasaray – Gaziantep FK maçı beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Yorum yapın