“Başka bir İstanbul mümkün”

Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mızın “dünyanın başkenti” olarak tanımladığı İstanbul, özlediği belediyecilik anlayışına kavuşmak için gün sayıyor. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen ve Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Birol Aydın’ın kamuoyuna tanıtıldığı programda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millî Görüş belediyeciliğinin önemine vurgu yaptığı bir konuşma gerçekleştirdi.
“BESMELEMİZİ ÇEKİP KOLLARIMIZI SIVIYORUZ”Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Bismillah” deyip adım attıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Ebu Eyyûb el-Ensarî Hazretleri’nin huzurunda besmelemizi çekip kollarımızı sıvıyoruz. Yaşanabilir bir İstanbul oluşturduğumuz zaman emin olun ki yaşanabilir bir Türkiye için önemli bir adım atmış olacağız. Bu da yeniden büyük bir Türkiye’nin ve yeni bir dünyanın kuruluşuna ilk adım olacaktır diye düşünüyorum. İstanbul’umuz ve hem de ülkemiz çok kritik bir dönemden geçiyor. Herkesin özlem duyduğu, beğendiği İstanbul’un meydana gelmesi için adaletten eğitime, dış politikadan ekonomiye kadar bizim bir zihniyet değişimine ihtiyacımız var.”
“İSRAF VE YOLSUZLUĞU TARiHE GÖMECEĞiZ”Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin belediyecilik anlayışına da değinerek, “Millî Görüş belediyelerinden hırsız, arsız giremez. Bizim belediye başkanlarımızın kursağından bir lokma yetim hakkı geçmez Allah’ın izniyle. Biz bu anlayışla israf ve yolsuzluğu tarihe gömeceğiz. Biz halkın parasını yine halka harcayacağız. Birilerinin belediye kasasından zengin olmasına asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.
“iSTANBUL, SiSTEMATiK OLARAK KiRLETiLDi”Konuşmasında İstanbul’un sorunlarına değinen Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın şöyle konuştu: “İstanbul kirletildi. İstanbul, sistematik olarak kirletildi. İnsanımızın yüzünün gülmediği, ailelerin huzur bulamadığı, ne yazık ki uyuşturucunun ve fuhşun bazı semtlerini ele geçirdiği, yoksullukla israfın iç içe geçtiği, puslu, karanlık ve kaygılı bir metropol haline geldi İstanbul. Barınma krizinin her yaştan insanımızı ezdiği, geçinemeyen yaşlılarımızın cami çıkışında limon, metro çıkışında mendil sattığı, karı–koca çalışmanın dahi bir haneye yetmediği, çocuk büyütmenin ve okutmanın başlı başına dert haline geldiği zorlu bir yarış parkuru haline geldi İstanbul.”
“İstanbul’umuzu yeniden 94 ruhuyla tanıştıralım istiyoruz”Programda bir konuşma yaparak Millî Görüş belediyeciliğinin farkını ortaya koyan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, şunları söyledi: “Bizim isteğimiz, arzumuz, peşinden koştuğumuz ideal çok net: Millî Görüş belediyeciliğini bu millete yeniden hediye etmek istiyoruz. İstiyoruz ki İstanbul’umuzu yeniden 94 ruhuyla tanıştıralım, istiyoruz ki Millî Görüş belediyeciliği ile İstanbul’u huzur, barış ve bereket dolu bir şehir yapalım. O yüzden kampanyamızda dedik ki; haydi şimdi, Millî Görüş belediyeciliği.”

Yorum yapın