Allegri, Kenan Yıldız’la resmen alay etti: Milli yıldıza ağır sözler

İtalya Seri A’nın 22. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Juventus taraftarı önünde ,ligde alt sıralarda bulunan Empoli ile karşılaştı. Maçta erken bir kırmızı kartla eksik kalan Torino ekibi maçtan 1-1 beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda yara aldı.
5 MAÇ SONRA PUAN KAYBETTİLigde 5 maç sonra puan kaybı yaşayan Juventus’ta teknik direktör Massimiliano Allegri, milli futbolcumuz Kenan Yıldız’ın ortaya koyduğu performansa tepki gösterdi.
Allegri, genç futbolcunun Empoli maçında ortaya koyduğu performansı beğenmediğini ifade ederken İtalyan teknik direktörün sözleri kısa sürede ülke basınında gündem oldu.
“KENAN OYUNA DAHA ERKEN GİRSE BELKİ MAÇI KAYBEDERDİK”Allegri Kenan Yıldız’ın, 78’inci dakikada oyuna girdiği mücadelede etkisiz kaldığını belirtirken, “Kenan oyuna daha erken girse, belki maçı kaybederdik” ifadelerini kullandı.
“YEDEK KULÜBESİNDE DAHA İYİ”56 yaşındaki çalıştırıcı, Kenan yedek kulübesindeyken oyunda olduğundan daha iyi bir iş yaptığını ifade etti.18 yaşındaki genç yetenek Kenan Yıldız, bu sezon Juventus forması ile oynadığı 14 maçta 3 gol katkısı sağladı.
KENAN’IN YERİNE OYNATTIĞI OYUNCU 18’DE KIRMIZI KART GÖRDÜDiğer taraftan Allegri’nin Empoli maçı için Kenan’ın yerine ilk 11’de sahaya sürdüğü Polonyalı golcü Arkadiusz Milik, mücadelenin 18’inci dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Yorum yapın