Rüyada abdest almak ne demek? Rüyada abdest almanın anlamı

Rüyalar kafamızı sıkça kurcalayan konulardan biridir. Anlamı ve nedenini öğrenmek isteriz. En çok görülen rüyalardan bir tanesi de rüyada abdest almaktır. Uykusunda bu rüyayı görenler nedenini ve anlamını merak eder. Peki Rüyada abdest almanın anlamı nedir? Rüyada abdest almak iyi mi kötü mü? İşte Rüyada abdest alma durumu hakkında merak edilen rüya tabiri. 

RÜYADA ABDEST ALMAK İYİ MİDİR? Bir kimse rüyada abdest üzerine abdest aldığını görse gönlü aydınlanır. Bazen de rüyada abdest almak, ileri gelen kimselerin yanında ihtiyaçlarının bitmesine delalet eder.
Rüyada temiz bir su ile abdest aldığını gören kimsenin maksadına kavuşmasına, eğer tamamlamışsa aksine delalet eder.
Rüyada abdest almak, bütün dini niteliklerinde güzelliğe, Allah (c.c.) tarafından nail olunacak himayeye delalet eder.
Rüyada soğuk bir mahzende abdest alan veya gusül yaptığını gören, kaybettiği şeyini bulur. Rüyada abdest alıp namaza girdiğini gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulur ve Allah’a (c.c.) hamd eder. Abdest alınması caiz olmayan şeyle abdest aldığını gören kimse, mihnet ve meşakkat içinde bulunup ondan kurtulmayı bekler ve arzu ettiği şeyde noksan kalır.
Tüccar olan kimse rüyada abdestsiz namaz kıldığını görürse, o kimsenin sermayesi olmadan mal kazanacağına delalet eder.
Rüyada yatağında abdest aldığını, ayağa kalkmadığını ve şiddetli bir hastalık içinde bulunduğunu gören kimse, hanımından veya dostundan ayrılır
Bazı yorumcular, rüyada abdest almak, rüya sahibinin yerine vereceği emanete veya ödeyeceği borcuna ya da yapacağı şahitliğe delalet eder, derler.

Yorum yapın